Booking

Sådan gør du

Hvis du er interesseret i at leje lejligheden bedes du udfylde kontaktformularen og sende din forespørgsel. Vi vil herefter hurtigst muligt vende tilbage med vores svar. Normalt lejes ud ugevis fra lørdag til lørdag, men vi er fleksible med hensyn til skiftedag og ekstradage. Mindste lejeperiode er en uge. Prisen for ekstra dage er 20% af ugelejen, dog mindst to dage.

Ugepriserne er anført ved kalenderen.

Vilkår

Når vi har bekræftet at lejligheden kan lejes for den ønskede periode, skal der inden 8 dage indbetales et depositum på 25% af den samlede leje ved overførsel til vores bankkonto. Først når dette er modtaget er lejeaftalen bindende. Ved evt. afbestilling refunderes depositum ikke. Restlejen forfalder til betaling 6 uger før lejemålet skal begynde. Ved afbestilling senest tre uger før lejemålets start refunderes 50% af lejebeløbet, mens der ikke sker refusion ved senere afbestilling, bortset fra el-tillæg.

I el-tillæg betales for hver uge i månederne november til februar 50 € (eller 375 DKK) til dækning af el-udgifterne til bl.a. opvarmning og i månederne juni til august samme beløb til dækning af udgifterne til bl.a. air-con. I de øvrige måneder udgør el-tillægget 20 € ugentlig.

Rengøring er ikke inkluderet. Det forudsættes at lejer selv gør rent og efterlader lejligheden i pæn stand i overensstemmelse med vejledning herom, der findes i lejligheden. Ejendomsinspektørens hustru vil muligvis mod betaling gøre rent, men lejer må aftale dette med hende på stedet.

Der findes masser af sengelinned, håndklæder m.v. i lejligheden. Dette må benyttes, men forudsættes vasket og hængt til tørre før lejligheden forlades.

 

Kontakt

Send forespørgsel til hanschristoffersen@mail.dk

Forbehold

Selv om lejligheden tilsyneladende er ledig i henhold til kalenderen på hjemmesiden kan der være forudgående forespørgsler og ikke bekræftede reservationer, så send altid en forespørgsel og afvent svar

Kalender

 Previous year  Previous month February - 2021  Next month. There are currently no events scheduled for this day  Next year
S M T W T F S Pris
 31   01   02   03   04   05   06 
 07   08   09   10   11   12   13 
 14   15   16   17   18   19   20 
 21   22   23   24   25   26   27 
 28   01   02   03   04   05   06