Booking

Sådan gør du

Hvis du er interesseret i at leje lejligheden bedes du udfylde kontaktformularen og sende din forespørgsel. Vi vil herefter hurtigst muligt vende tilbage med vores svar. Normalt lejes ud ugevis fra lørdag til lørdag, men vi er fleksible med hensyn til skiftedag og ekstradage. Mindste lejeperiode er en uge. Prisen for ekstra dage er 20% af ugelejen, dog mindst to dage.

Ugepriserne er anført ved kalenderen.

Vilkår

Når vi har bekræftet at lejligheden kan lejes for den ønskede periode, skal der inden 8 dage indbetales et depositum på 25% af den samlede leje ved overførsel til vores bankkonto. Først når dette er modtaget er lejeaftalen bindende. Ved evt. afbestilling refunderes depositum ikke. Restlejen forfalder til betaling 6 uger før lejemålet skal begynde. Ved afbestilling senest tre uger før lejemålets start refunderes 50% af lejebeløbet, mens der ikke sker refusion ved senere afbestilling, bortset fra el-tillæg.

I el-tillæg betales for hver uge i månederne november til februar 50 € (eller 375 DKK) til dækning af el-udgifterne til bl.a. opvarmning og i månederne juni til august samme beløb til dækning af udgifterne til bl.a. air-con. I de øvrige måneder udgør el-tillægget 20 € ugentlig.

Rengøring er ikke inkluderet. Det forudsættes at lejer selv gør rent og efterlader lejligheden i pæn stand i overensstemmelse med vejledning herom, der findes i lejligheden. Ejendomsinspektørens hustru vil muligvis mod betaling gøre rent, men lejer må aftale dette med hende på stedet.

Der findes masser af sengelinned, håndklæder m.v. i lejligheden. Dette må benyttes, men forudsættes vasket og hængt til tørre før lejligheden forlades.

 

Kontakt

Send forespørgsel til hanschristoffersen@mail.dk

Forbehold

Selv om lejligheden tilsyneladende er ledig i henhold til kalenderen på hjemmesiden kan der være forudgående forespørgsler og ikke bekræftede reservationer, så send altid en forespørgsel og afvent svar

Kalender

 Previous year  Previous month May - 2018  Next month.
 There are  event(s)  Next year
S M T W T F S Pris
 29   30 
 10   11   12 
 13   14   15   16   17   18   19 
 20   21   22   23   24   25   26 
 27   28   29   30   01   02