Golf

Vi kalder lejligheden en golflejlighed. Først og fremmest fordi Riviera Golf Club ligger lige uden for døren, men også fordi, der er muligheder for at spille et væld af andre baner i nærheden.

I området omkring Cannes er der 21 baner, heraf 18 med 18 huller og 3 med ni huller - alle inden for kørselsafstand af lejligheden.

Klik for for at se hvor de fleste af banerne ligger

Riviera Golf Club

Banen, som er fra 1991, ligger i et kuperet terræn med en del træer, mange bunkers og på nogle huller også vand i spil. Det er en par 71 bane, der måler 5513 m fra back tee, men kun 4984 m fra gul tee. Det gør det muligt for middelhandicapperen at nå en del greens i to. Banen er ikke overbefolket, og det er normalt muligt at få plads samme dag.

Se mere her www.rivieragolf-DdeB.fr Ã…bner i nyt vindue

 

Saint Endreol

Denne bane ligger meget smukt i naturen. Den er meget kuperet, så mange vælger at leje en golfbil, da der kan være lidt langt at gå mellem nogle af hullerne. Banen ligger lidt langt væk fra lejligheden ved byen Muy sortie 36 fra A 8. Det tager ca. 40-45 min. i bilen, men det er turen værd. Banen er par 72, 6219 meter fra back tee og 5945 meter fra gul tee. Se nærmere www.st-endreol.com/en/.

 

Grande Bastide

Dette er en glimrende par 72 bane 6105 m fra back tee og 5610 fra gul tee. Banen ligger i nærheden af Chateauneuf-de-Grasse. Karakteristisk er et antal meget store bunkers strategisk rigtigt placeret. Banen er meget populær hos turisterne, og der er tit optaget, så tidsbestilling må anbefales.

Læs mere på www.opengolfclub.com/grandebastide Ã…bner i nyt vindue

Grande Bastide

Grande BastideGrande Bastide

 

 

Cannes Mandelieu Old Course

Banen ligger kun få minutters kørsel fra lejligheden. Den er 100 år ældre end Riviera golf Clubs bane. Det er også en par 71 bane, der er 5745 m fra back tee og 5520 m fra gul tee. Banen ligger i et fladt landskab. Her er forhindringerne mange store fyrretræer, som af og til gør fairways smalle og kræver et præcis drive. En del dybe bunkers gør den ikke lettere. Banen ligger på to sider af et flodudløb, men det gør ikke noget, da man transporteres over vandet af en lille flodpram. Se www.golfoldcourse.com.

Golf Old Course

 

Saint Donat

Denne dejlige Robert Trent Jones Jr.bane ligger lidt syd for Grasse og lige nord for byen Mouans- Sartoux. Det er også en par 71 bane 6031 m fra back tee og 5558 m fra gul. Banen er ganske udfordrende og man skal ikke forvente nogen særlig høj score de første gange.

Golf Saint Donat

Velplacerede træer og vandhazarder er en del af vanskelighederne. Banen er meget populær og tidsbestilling må anbefales. Se nærmere på www.golfsaintdonat.com.

 

Googlemap

Få et godt overblik over hvor golfbanerne ligger her.