Udstyr & Indretning

KøkkenFerielejlighedens køkken er udstyret med køle/fryseskab, keramikkomfur, særskilt ovn, emhætte, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine etc. og alt hvad man kan ønske sig af glas, porcelæn, bestik, gryder, pander m.v. Der findes TV med DVD-afspiller, stereoanlæg, højtaler til iPod, trådløs internetforbindelse, strygejern og bræt, havebord med 6 stole med hynder, stor parasol, to liggestole og to solsenge. Der er dyner og puder til seks personer.

Stuen er møbleret med bl.a. dobbeltsovesofa (140x200), sofabord, spisebord med 4 stole, to lænestole, skab og TV. Verandastuen er møbleret med sofagruppe med sofa, to lænestole, bord og fodskammel, reoler og spisebord med 4 stole. Soveværelserne har hver to gode senge (90x200), skabe, natborde og en stol.

Lejligheden er forsynet med fjernbetjent air-con anlæg, der om vinteren også opvarmer lejligheden. Der er naturligvis elevator i bygningen og husholdningsaffaldet kommer man af med i en nedfaldsskakt. Lejligheden er gennemgribende istandsat i 2007/08. Der hører en privat parkeringsplads til lejligheden.

Se billeder fra lejligheden her.