Området

Golf

Lejligheden ligger lige op til golfbanen i et lukket ejendomskompleks med i alt 3 bygninger, der ligger i et velplejet haveanlæg. Der er en stor fælles swimmingpool med solsenge og parasoller.

GolfLige ved lejligheden ligger Riviera Golf Club. Der er kun ca. 100 meter til klubhuset. Området ligger i et villakvarter ca. 1,5 km fra den mere bymæssige bebyggelse.

 

Læs mere om golfbanerne i området her

Indkøb

Der er 2 km til et kæmpe supermarked (Geant Casino), der har alt. Samme afstand til nærmeste bager. Se kort og beskrivelse her

Alpin skisport

Lejligheden ligger kun ca. 1,5 times kørsel fra gode franske skisportsteder, som Isola 2000 Ã
bner i nyt vindue og AuronÃ
bner i nyt vindue

Stranden

StrandenDer er fem minutter i bil til en dejlig sandstrand ved La Napoule, hvor der er en kæmpe parkeringsplads (gratis), som selv i højsæsonen altid har ledige pladser. Derfra nogle få minutter til fods til vandet.

Læs mere on stranden og bademulighederne her

Tennis

Fem minutter i bil fra lejligheden kan man spille tennis på et anlæg med 12 tennisbaner, som man kan leje.

Se mere om mulighederne for at leje baner her

Der kan foretages vandreture i de omkringliggende bjerge. Kort over anbefalede traveture findes i lejligheden.

Ridning

For ryttere er der mulighed for at leje rideheste.

Se mere om mulighederne for ridning her


Chateau de la Napoule

I La Napoule tæt ved havnen og lige ud til vandet ligger middelalderborgen Chateau de La Napoule, der er restaureret i 1951. Borgen indeholder en kunstsamling og har en smuk have. Et besøg værd.

Se mere på www.chateau-lanapoule.com Ã
bner i nyt vindue

Chateau de la Napoule
Chateau de la Napoule og havnen

Musée Picasso

Du Chateau Grimaldi au Musee PicassoForuden værker af Picasso finder værker af andre verdensberømte kunstnere, bl.a. Léger, Modigliani og Miró. Museet har været lukket på grund af en opfattende istandsættelse er planlagt til at åbne i sommeren/efteråret 2008.

Gorges du Verdon

Klippekløften i Gorges du Verdon er enestående i Europa og en af de største turistattraktioner i Provence. Der er tale om stor naturskønhed, som skal opleves.

Gorges du Verdon
Området nås på ca. 1 ½ time i bil fra Mandelieu. Afsæt hele dagen til denne uforglemmelige naturoplevelse. Se nærmere på www.provenceweb.fr/e/groupes/verdon/pays.htm Ã
bner i nyt vindue